6 maj 2017
15:00

IFK Öxnevalla

Referat: Toarpsalliansen - IFK Öxnevalla

Då kom första tre poängen för vårt damlag efter vinst med 5-2 i strålande väder på Gårdavallen.
I första halvlek så får vi inte så bra kontroll på bollen men pressen funkar bra och i halvlek står det 1-1 genom mål av Sandra på en hörna.
I pausen pratar vi om att löpa mer och inte slå bort så många bollar. Detta funkar väldigt bra i andra halvlek då Öxnevalla blir tröttare och tröttare och vi skapar många chanser och kommer ofta runt på kanterna. Vi gör i andra halvlek två mål på långskott av Ida och Elsa, ett mål av Hanna som hon lyckas trycka in i målet och Öxnevalla gör sen ett självmål.
Nu tar vi med oss inställningen till nästa match och ger järnet på träningarna i veckan. //Henke P

fre 18 aug 2017, 18:30 IFK Öxnevalla - Toarpsalliansen 3 - 3